De laatste ontwikkeling op het gebied van nagelverzorging is Gellak/GelColor van OPI. De GelColor bestaat voor 100% uit gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak. In plaats van nagellak brengt de nagelstyliste een flinterdun laagje gekleurde gel aan op de gelnagels of uw eigen nagels. Deze techniek is ook uitermate geschikt voor uw teennagels. Zo kunt u wekenlang genieten van mooi gekleurde teennagels.

Na 30 seconden onder de UV-lamp is het laagje helemaal droog en supersterk. U kunt onmiddellijk alles ermee doen zonder het laagje te beschadigen.

Gellak is beschikbaar in een breed gamma van kleuren. Het laagje heeft een ultieme glans en doet alle oneffenheden op uw nagels verdwijnen!

Gellak verwijderen

Verwijderen kan eenvoudig met de ExpertTouch Removal Wraps, die te koop zijn in de salon. Eerst brengt u de ExpertTouch Nagellakremover aan, vervolgens wikkelt u de Removal Wraps om de vingers en laat deze zo’n 15 minuten intrekken. Na 15 minuten trekt u de Removal Wraps van de vingertoppen. Eventuele restjes GelColor verwijdert u voorzichtig met een cuticle stick. Het grote voordeel van deze methode is dat uw eigen nagels niet beschadigen.